Істотне погіршення погоды очікується вже з 11 листопада. Такі прогнози дає Укргідрометцентр.

Вже з 14 листопада на території України буде дощ і мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"На наступному тижні в Україні синоптичний комфорт явно пропаде. Вже з неділі з переходом в понеділок вітер посилиться до штормових значень", - зазначила Діденко.

Синоптик попередила, що на сході України 13-14 листопада вночі температура повітря знизиться до -5-8 градусів, а в середу, 14 листопада безхмарна погода зміниться дощем і мокрим снігом.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вже в суботу, 10 листопада, по всій території України очікуються заморозки.

На заході країни вдень температура повітря прогріється до +13 градусів, а на сході буде до +5 градусів, а на півночі до +7. Відносно тепло буде на півдні, де повітря прогріється до +12 градусів.

В Києві повітря прогріється до +9 градусів.

У неділю, 11 листопада, на заході України вночі температура опуститься до -1 градуса, на сході до -4, на півночі до -2, а на півдні до -1 градуса. Вдень найтепліше буде в західний регіонах, де повітря прогріється до +13 градусів, а в інших регіонах буде значно прохолодніше.

На сході країни неділю вдень буде до +5 градусів тепла, а на півночі до +5, а на півдні до +9.

У столиці країни у неділю вночі буде -1, а вдень до +6 градусів.

Нагадаємо, погода на 9 листопада: п'ятниця заслепит і приморозить українців.

Як повідомляв Знай. ua, сніги і морози мчать в Україну: прогноз погоди на листопад. Листопад не порадує українців теплою погодою.

Знай. ua писав, що погода в Україні на листопад не визначилася. Україну колише в листопадовому кріслі - синоптики розповіли, наскільки затишним воно буде 8 числа.