"Секс-скандал" довкола студентки та чиновника МВС не закінчився вибаченнями дывчини. Заява, яку вона написала до прокуратури, нікуди не ділась і стала підставою для відкриття кримінального провадження.

На підставі заяви студентки Наталія Бурейко, яку вона написала до столичної прокуратури і в якій звинувачує заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка в домаганнях та погрозах вбивством, відкрито кримінальне провадження.

Як відомо, Бурейко попросила вибачення у правоохоронця та його дружини Ольги. У пості в Facebook вона зазначила, що стала жертвою цинічної провокації проти Варченка та його дружини.

Як пояснила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, допис студентки Наталії Бурейко у соціальній мережі Facebook з вибаченнями заступнику начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександру Варченку не є підставою для закриття кримінального провадження за її заявою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, кримінальне провадження буде розслідуватися на підставі заяви Бурейко, яку вона написала до столичної прокуратури і в якій звинувачує Варченка в домаганнях та погрозах вбивством.

Максимець наголосила, що допис у соціальних мережах не може бути підставою для закриття кримінального провадження. Вона уточнила, що процесуальне керівництво розслідуванням цієї справи здійснює військова прокуратура.

Нагадаємо, студентка Наталія Бурейко зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойфренд героїні секс-скандалу з чиновником МВС вимагає гроші за брудні подробиці.

Також "Знай.ua" писав, в інтимному скандалі з копом з'явилися неочікувані подробиці.