Прес-секретар Генеральної прокуратури Андрій Лисенко заявив, що у нього в метро вкрали пакет з бутербродами. Інцидент стався вранці в п'ятницю, 8 листопада, розповів Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

Однак, полковник стверджує, що не ображений на злодіїв і сподівається, що вкрадені бутерброди врятують комусь життя.

Сьогодні вранці в метро у мене хтось з сумки поцупив бутерброди. Може це комусь врятує життя. Взагалі не ображений.

Geplaatst door Андрій Лисенко op Donderdag 8 november 2018

"Сьогодні вранці в метро у мене хтось поцупив з сумки бутерброди. Може це комусь врятує життя. Взагалі не ображений", - написав Лисенко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За його припущенням, крадіжка сталася у вагоні між станціями Бориспільська і Печерська.

Пост Лисенко у соцмережі викликав цілу хвилю коментарів. Багато коментаторів припустили, що злодії переплутали бутерброди з пачкою грошей.

Як раніше ми писали, в Києві неадекватний чоловік наряджався в костюми супергероїв і грабував різні кредитні установи.

Цю інформацію повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Правоохоронці розповіли, що 35-річний злочинець з початку березня поточного року скоїв ряд розбійних нападів. "Супергероя" вдалося затримати і незабаром його судитимуть.

Також ми писали, що 5 листопада у Києві на станції метро Хрещатик невідомий чоловік ліг між рейками в рятувальний жолоб.

Крім того, відомо, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і ніяк не реагував на реакцію оточуючих.

"Жолоб використовується в критичних ситуаціях для порятунку життя, а не для відпочинку", - наголошується в повідомленні.

Нетверезий чоловік дуже швидко закінчив свій дивний "відпочинок", адже незабаром був прибраний з шляхів співробітниками і переданий у відділення поліції.

Також ми писали, що в неділю ввечері, 4 листопада, у Харкові місцеві жителі вчинили самосуд над грабіжником, якого поліція після скоєного злочину випустила з райвідділу.

Нагадаємо, п'яний сміливець влаштував у київському метро страшне шоу.

Як писав раніше Знай.uа суботу, 3 листопада, у центрі Києва пограбували гравця "Арсеналу" Артема Гаєвського.

Знай.uа писав про те, що в українській столиці під час спроби втечі банди квартирних злодіїв відбулися дуже сумні події.