У п’ятницю, 9 листопада, стало відомо, що невідомий застрелив 22-річну дочку депутата парламенту.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що робота парламенту відразу ж була паралізована після того, як мати дівчини під час сесії отримала повідомлення про вбивство дочки. Наразі про мотиви злочинця невідомі, а поліція не розголошує відомості про стрілка.

Повідомляється, що моторошний випадок стався у Мексиці, де невідомий застрелив Валерію Медель.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначено, що напад стався в спортзалі міста Веракрус на сході країни, дівчина навчалася в медичному університеті міста.

За даними місцевих ЗМІ, за останній рік в Веракрусі сталося більше тисячі вбивств, а в цілому по країні – понад 22 тисяч.

Разом з тим варто відзначити, що американським силовикам вдалося визначити особу стрільця, який 7 листопада масово розстріляв людей у Каліфорнії.

Попри те, що американське законодавство забороняє поліції розголошення відомостей про особисті дані злочинців, ЗМІ все ж вдалося дізнатись, що вбивцею є 29-річний чоловік.

Відомо, що він стріляв з пістолета 45-го калібру і застосував димову шашку.

Також повідомляється, що одним з 12 вбитих у каліфорнійському барі Borderline Bar & Grill став заступник шерифа округу Вентура, сержант Рон Хелус.

Він першим прибув на місце подій і, спробувавши потрапити до закладу, був кілька разів поранений. Пізніше він помер у лікарні. Наступного року він мав вийти на пенсію. Про решту 11 жертв інформації немає, але згідно з інформацією на сайті закладу, до нього пускали тільки повнолітніх.

Також варто відзначити, що у середу, 31 жовтня, стало відомо, що під час акцій протесту в столиці Нігерії Абуджі сили безпеки вбили 42 прихильників ув'язненого в колонію ватажка шиїтського Ісламського руху Нігерії Ібрагіма Закзаки.

Варто уточнити, що силовики 29 і 30 жовтня застосували вогнепальну зброю і сльозогінний газ під час розгону протестних маршів, організованих Ісламським рухом Нігерії в підтримку Ібрагіма Закзаки, який перебуває у в'язниці з 2015 року і до теперішнього моменту.

Нагадаємо, чоловік Аміни Окуєвої розчулив Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", в роковини смерті Окуєвої Осмаєв знайшов її кілера.

Також "Знай.ua" писав, що біля вокзалу розстріляли перехожих.

У лісосмузі на околиці Слов'янська розстріляли п'ятьох чоловіків