У четвер, 25 жовтня, в Сполучених Штатах сталася страшна трагедія: біля чиказького вокзалу невідомі почали розстрілювати випадкових людей. Поранення отримали як мінімум п'ятеро людей, двоє з них - у критичному стані.

"Двоє чоловіків у віці 43 і 48 років знаходяться в лікарні у критичному стані. Стан решти трьох постраждалих стабільний", - повідомляє телеканал Fox News.

Поки що встановлено лише те, що нападників було декілька. Закінчивши стрілянину, вони сіли в автомобіль і зникли у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Кривава трагедія у Техасі

Раніше інцидент стався у Сполучених Штатах в місті Тафт, Техас. Прямо під час святкування дитячого Дня народження сталася кривава перестрілка, в результаті якої загинули четверо осіб.

Джерело зазначає, що перестрілка сталася через сварку між двома родинами під час дня народження однорічної дитини.

Двоє підозрюваних у стрілянині втекли, але незабаром поліція повідомила про затримання одного з них – 20-річного хлопця. Другий підозрюваний – 37-річний батько затриманого молодика поки не затриманий.

Нагадаємо, в Києві майор ЗСУ влаштував стрілянину в місцевому кафе – там військовий відпочивав з друзями по службі, і, ймовірно, випивав. За даними очевидців, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати з важкими вогнепальними пораненнями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події, правоохоронці допитують потерпілих і свідків.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований до лікарні.