У місті Електросталь Московської області в квартирі житлового будинку знайшли чотири трупи. Про це стало відомо з російської преси. Страшна смерть спіткала цілу родину – чоловіка з дружиною і їх двох дітей. Одній дитині 9 років, іншій виповнилося 2. Страшну знахідку виявив колишній чоловік загиблої жінки. Підтримуючи дружні стосунки з колишньою дружиною, чоловік був стривожений тим, що та не виходила на зв'язок кілька днів і попрямував до неї додому.

Трупи виявлено в квартирі в будинку №5 на вулиці Перемоги. Спочатку слідство оголосило, що смерть носить кримінальний характер, проте пізніше з'явилася версія, що батьки і діти померли від отруєння харчовими продуктами. Інших відомостей джерела в екстрених службах не надали. Натомість названі імена загиблих.

Список загиблих:

Глухова О.

Заріпов Р.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Глухов Р. 2009 р.

Глухов В. 2016 р.

Знай.uа писав про недавню смерть хлопчика, який прожив всього 12 років і так і не зміг доторкнутися до навколишнього світу. Трагічна історія сталася в родині Веттерів. Довгоочікуваний хлопчик народився з рідкісним генетичним захворюванням — важким комбінованим імунодефіцитом. Це означало, що дитина може померти від чого завгодно, навіть від дотику. Так і сталося, дитина в 7-місячному віці захворла на застуду і померла.

Однак родина мріяла про дітей і незабаром народилася дочка, причому абсолютно здорова — їй не передалася страшна недуга. Але батьки хотіли саме сина, тому зважилися на ще одну вагітність. Порадившись з фахівцями, вони дізналися, що навіть якщо у новонародженого буде така хвороба, йому можна пересадити частина кісткового мозку сестри, і він буде здоровий.

Новонародженого назвали Девід Філіп Веттер. Батьки сподівалися, що дитина народиться здоровою, але, на жаль, у хлопчика діагностували ту ж саму хворобу.

Крім того, раніше ми повідомляли про жахливу трагедію в Харкові – лихач збив дитину на смерть і втік з місця злочину. Смертельний інцидент стався ще влітку, проте поліція все ще неспроможна знайти водія-вбивцю і просить відгукнутися свідків події.

Також раніше повідомлялося про те, що у шкільній їдальні учениця впала в кому.

У київській школі №69 учениця першого класу Аїша Сулиман впала в кому після раптового нападу в їдальні. З того фатального дня пройшло майже півроку, але мати першокласниці досі не знає, що трапилося з її дитиною і хто в цьому винен.

Про тих, хто намагається приховати правду про цей страшний випадок в шкільній їдальні, дізнайтеся в нашому недавньому матеріалі.