У грудні 2018 року численні свята зіб'ють графік українцям. Наші співвітчизники точно переплутають, де справі час, а де година потіхи. Країна буде незаплановано гуляти три дні з нагоди Різдва західного обряду. 23, 24 і 25 грудня будуть вихідними. Але рано радієте! Доведеться вийти на роботу в суботу 22 грудня. Новорічний день, 1 січня 2019 року припадає на вівторок, і в понеділок 31 грудня також буде вихідним. Відповідно, відпрацьовувати його буде потрібно в суботу 29 грудня.

Християни західного обряду святкують Різдво з 24 на 25 грудня за Григоріанським календарем, а віруючі східного обряду - з 6 на 7 січня, за Юліанським. В минулому році 25 грудня в Україні стало державним святом і офіційним вихідним. 7 січня (понеділок в новому році) також буде вихідним.

Знай.uа нагадує, в якому вбранні найкраще зустрічати Новий рік, щоб бути зіркою свята, а рік вдався – адже як його зустрінеш, так і проведеш.

Найулюбленіше і наочікуваніше свято року наближається. Ще близько двох місяців і світ будуть зустрічати Новий 2019 рік. Багато модниць вже замислюються, що ж надіти і який аксесуар вибрати. Для більшості жінок це справжнє випробування, адже потрібно вирішити, що одягти на свято, щоб залучити в своє життя щастя та успіх.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також ми писали про те, як відзначити Новий Рік в Парижі, щоб свято стало по-справжньому незабутнім.

На новий рік в Париж люди їдуть не за зимовою казкою, адже снігу тут дуже мало, а мандаринок практично немає. Незважаючи на це, в період свят тут панує чарівна атмосфера. Французька столиця приготувала для вас безліч сюрпризів, від яких ви будете в захваті. Програму канікул краще планувати заздалегідь, щоб нічого не пропустити.

Обов'язково відвідайте різдвяні ринки. Головний знаходиться на Châtelet - Les Halles. Тут ви можете спробувати різні солодощі, глінтвейн, придбати аксесуари, сувеніри та прикраси. Вирушайте на прогулянку по головній вулиці країни в зону бутиків, на яких представлені найвідоміші світові бренди. Ввечері обов'язково сходіть на Єлисейські поля. Ви будете в захваті від французької столиці, прикрашеної мерехтливими вогниками.

Також ми повідомляли про те, як приготувати чудову новорічну закуску – тарталетки на швидку руку, які зроблять ваш святковий стіл предметом заздрості оточуючих і насолоди гостей. Зустрічайте свято оригінально і незабутньо.