Найулюбленіше і довгоочікуване свято року наближається. Ще близько двох місяців і світ будуть зустрічати Новий 2019 рік. Багато модниці вже замислюються, що ж надіти і який аксесуар вибрати. Для більшості жінок це справжнє випробування, адже потрібно вирішити, що одягти на свято, щоб залучити в своє життя щастя та успіх. Повідомляє Clutch.

Ми порадимо, який наряд, зробить вас зіркою свята і приверне удачу на весь рік.

Так згідно зі Східним календарем наступний рік буде проходити під заступництвом Жовтої Земляний Свині. Звичайно, всіх чекають позитивні зміни в житті, адже головна тварина має спокійним і добрим характером.

Свині – веселі, життєрадісні і дуже розсудливі. Під впливом усіх цих ознак наступний рік обіцяє бути дуже успішним і плідним. Багатьох чекають нові проекти, любовні відносини і неймовірні події, які змінять життя на краще.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Модні стилісти не сидять склавши руки і підготували кілька рекомендацій у чому зустрічати Новий 2019 рік.

Щоб рік Жовтої Свині пройшов вдало, в твоєму вбранні для новорічної ночі повинні переважати такі кольори і відтінки як жовтий або лимонний, коричневий і бежевий, червоний або синій, золотий і чорний. Вибирайте за настроєм і особистим уподобанням.

Крім цього стилісти рекомендують віддати перевагу сукні. Фасон може бути будь-який, головне, щоб він ідеально сидів по фігурі. Якщо хочете створити більш романтичний образ, то вибирайте сукні летючого силуету, а якщо ви хочете виглядати привабливо і справити враження суворої дами, то звертайте увагу на прямі силуети з акцентом на талії.

Варіант спідниця+блуза також вітаються, тільки в цьому випадку віддай перевагу більш ошатним варіантами. Це можуть бути пишні спідниці в поєднанні з блузами з легкої тканини.

Великою популярністю будуть користуватися брючні костюми, до яких можна підібрати кілька модних аксесуарів. Це можуть бути прикраси, хустки або незвичайні туфлі.

Нагадаємо, ці поради допоможуть тобі змінити мислення і поліпшити своє життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 5 аксесуарів зроблять твою осінь по-справжньому яскравою.

Також "Знай.uа" писав, леопардовий принт або недолюблюють, або обожнюють. Проте коли саме такий яскравий візерунок актуальний, і з чим його варто поєднувати, краще розібратися в цьому матеріалі.