На новий рік в Париж люди їдуть не за зимовою казкою, адже снігу тут дуже мало, а мандаринок практично немає. Незважаючи на це, в період свят тут панує чарівна атмосфера. Французька столиця приготувала для вас безліч сюрпризів, від яких ви будете в захваті. Програму канікул краще планувати заздалегідь, щоб нічого не пропустити.

Що робити в Парижі на Новий рік

Обов'язково відвідайте різдвяні ринки. Головний знаходиться на Châtelet - Les Halles. Тут ви можете спробувати різні солодощі, глінтвейн, придбати аксесуари, сувеніри та прикраси. Вирушайте на прогулянку по головній вулиці країни в зону бутиків, на яких представлені найвідоміші світові бренди. Ввечері обов'язково сходіть на Єлисейські поля. Ви будете в захваті від французької столиці, прикрашеної мерехтливими вогниками.

Де зустріти Новий рік в Парижі

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Один з найбільш яскравих варіантів – відома у всьому світі кабаре Мулен Руж. На шоу потрапити дуже складно, адже в новорічну ніч сюди приходять віп-гості, приміром, князь Монако або англійський принц. Але якщо подбати про попереднє придбання квитків, і ви зможете стати частиною запального шоу.

Як відзначають Новий рік в Парижі

Звичайно ж, головним символом свята є ялинка. Головна ялинка міста розташована на площі перед Нотр-Дамом. Багато жителі та гості Парижа зустрічають Новий рік саме тут. У самому Нотр-Дамі можна побачити красиві інсталяції, присвячені народженню і життя Ісуса Христа.

Новий рік в Діснейленді: Париж

Одним з найбільш захоплюючих варіантів святкування є поїздка в Діснейленд. Парк розваг зі спеціальною новорічною програмою і вражаючі феєрверки подарують вам масу радості і веселощів. Від Діснейленду будуть у захваті не тільки діти, але і дорослі. Це чудовий варіант для закоханих пар, сімейного відпочинку та канікул з друзями.

Як святкують Новий рік в Парижі? Абсолютно по-різному. Чому б вам не спробувати кілька варіантів за раз?

Раніше "Знай.иа" писав про те, як відзначити Новий рік в Празі

А також про те, як отримати безкоштовні квитки для себе та 10 друзів

Нагадаємо: 5 пізнавальних подкастів для мандрівників