Яхтинг - для кожного свій. Українець Міша Чичков - пройшов теоретичний курс в Marinero в 2018 році, після чого (логічно) відправився на морську практику. Він вирушив в плавання слідами Колумба, Дрейка і Магеллана. Приймав участь у трансатлантичній гонці, поборовся за перемогу в найбільшій регаті Карибського моря, відвідав дивовижні острови та нереальної краси пляжі, пройшов шлях довжиною в 10000 миль.

Піщані пляжі, скріншот: YouTube
Піщані пляжі, скріншот: YouTube

Але виявилося, що він непростий кадр. Після переходу з Балеарських островів на Канари, Міша вирішив приєднатися до команди для переходу через Атлантику в рамках Atlantic Rally for Cruisers. Але і цього було мало!

Міша вирішив залишитися на Карибах, і, покинувши човен і екіпаж, він 4 місяці подорожував по архіпелагу, живучи за принципом дауншифтингу. Дуже цікаво буде почути його історію з перших вуст!

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Любитель мандрів пригадав, як одного разу він спав і його винесло хвилею води, за 23 дні проходили повз островів зеленого Мису і з попутним вітром добрались до фінішу. Це справжня пригода для любителів адреналіну.

Під час регати не обійшлось і без інцидентів, в одних учасників зламалась мачта, в інших крило лодки.

Фініш запливу відбувся на острові Сент-Люсія - країна на сході Карибського моря, один з Навітряних островів.

І, як виявилось, це було чудовим стартом для запеклого мандрівника.

Мартиніка — острів в групі Малих Антильських островів у Карибському морі Атлантичного океану. Саме звідти почалось цікаве, насичене і захоплююче життя Міші.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ назвали підводні камені поїздок українців до Європи - самоізоляція і тотальний контроль.

Як повідомляв портал Знай.ua, до Варшави прибув перший чартер з українськими заробітчанами

Також Знай.ua писав, Чехія увімкнула зелене світло українським заробітчанам - візовий процес відновлено.