Відома віщунка та провидиця Світлана Калашник в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася прогнозом на тиждень, який допоможе вам уникнути безлічі неприємностей і знайти себе.

На відміну від звичайного гороскопу, вона керується древніми віруваннями, які ще ніколи не підводили наших предків

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ви повинні бути максимально уважними, навіть до дрібниць, саме зараз усвідомите помилки і переглянете минулі стосунки, але так, як раніше, не буде ніколи. Якщо говорити про здоров'я, слід співвідносити плотські бажання з можливостями, можливе виникнення проблем з організмом внаслідок сильного перезбудження.

На роботі є шанс вирішити старі проблеми, але доведеться мати справу із чиновниками – та ще й за фінансову подяку.

А от любовні взаємини зажадають хитрості і не стандартного підходу, поруч з вами людина великої фізичної сили, і він так само вимагає особливого ставлення. Краще визначте подальшу мету спільних зусиль. Час активної командної роботи (у всіх сферах життя).

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня)

Цей тиждень – виклик вашому способу життя, подумайте, скільки раз останнім часом ви перегинали палицю. Забудьте про веселощі і тверезо погляньте на речі.

У питаннях здоров'я можливо прояв родових, спадкових захворювань. Слід задуматися про більш глибоких причини їх появи. У справах слід змінити звичної спосіб виконання роботи, щоб не постраждали ваші клієнти. Любовні питання вимагають спостережливості. Крім того, чекайте, що у вашому оточенні з'явилася людина, яка навіть своїм простим присутністю може принести розруху. Варто негайно вжити заходів, щоб не спілкуватися з ним. Якщо вийде, то варто приділити увагу своєму минулому. При наявності сильних прив'язок до людини або події подумки поверніться в минуле, розставте всі крапки.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня)

Дні винагород та подарунків, але не розслабляйтеся: вони чекають тільки на тих, хто правильно чинить і думає, очікуйте прилив сил і повне відновлення організму (зокрема м'язового тонусу), наповнення енергією. А ділова сфера принесе порушення домовленостей і початок кризи, якщо не вживати заходів - дані ситуації можуть вплинути на подальшу трудову діяльність. Любовні стосунки приведуть вас до життєвого перехрестя і необхідності вибирати між варіантами. Слухайте шепіт внутрішнього голосу, взагалі вам зараз не варто квапити себе в прийнятті рішень.

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня)

Дуже складний період, все змінюватиметься буквально в один момент, як смуги на "зебрі". Вам доведеться зайнятися своїм організмом, у діловій сфері готуйтеся віддати щось важливе для вас, постарайтеся зробити це без жалю. Повірте, це значно потрібніші іншим. Любовна сфера принесе душевний комфорт, а так само повний захист від зовнішніх посягань. Вам належить величезний ривок вперед у розвитку і усвідомленні себе, однак не поспішайте, і дайте собі час на роздум.

Нагадаємо, карпатський мольфар, який передбачив війну, зробив сенсаційне пророцтво. Як повідомляв "Знай.ua", доброволець показав зворотній бік війни. Також "Знай.ua" писав, страшні пророцтва Джахара Дудаєва вже збуваються.