Цей день дуже добре підходить для мисливців і рибалок. Рибалки можуть зловити сьогодні рибу, зробити з неї пироги, дати з'їсти їх всієї своєї родини і тоді все з членами сім'ї буде відмінно, вони будуть здоровими і розсудливими. А якщо мисливець сьогодні добуде зайця на снігу, то страви з видобутком зроблять його красивим і привабливим, а трофейна лапка принесе удачу.

Насправді цей день вважається важким по енергетиці і невдалим. Краще не починати нічого нового і взагалі не вести активну діяльність. Сьогодні, як ніколи можливі крадіжки і втрати. Багато людей будуть намагатися висмоктати вашу енергію, навіть самі того не знаючи, ви повинні вести себе спокійно. Останнє буде дуже складним в цей день. Через ту нервозність на вас можуть і порчу накласти.

Сьогодні не можна піддавати себе і своє здоров'я ризику, уникайте протягів, щоб не застудитися. Вставайте як зазвичай і постарайтеся не сильно втомитися, можете попити м'ятного чаю для заспокоєння.

Якщо у вас відірвався гудзик на одязі, значить на вас хтось тисне і негативний вплив. Носіть з собою зелену нитку, змочену своєю ж слиною. Коли будете її змащувати скажіть: "Все, що мене торкнеться, нитці передається.". А ввечері її потрібно спалити.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сьогодні сняться віщі сни, збуваються на 9-й день, особливо у тих, хто народився в цей день. Якщо такі сни вже снилися раніше, то він збудеться через сім тижнів. Діти, які народилися сьогодні дуже рідко стають щасливими, а своїх цілей досягають вже в зрілі роки. Їм потрібно носити бірюзу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що тепер українці відзначатимуть ще один державне свято.

Нагадуємо, що аура може розповісти всю правду про кожного знаку Зодіаку

Також раніше Знай.uа повідомляв, чого чекати в Чорну п'ятницю 23 листопада і будуть реальні знижки