Незважаючи на масу пересторог та небажання українців жити у борг, все ж на сьогодні банківські кредитні картки залишаються для багатьох незамінним фінансовим інструментом. Близько половини опитаних людей зізналися, що навідріз відмовляються від "солодких" пропозицій банків. А інша частина українців часто використовує для вирішення дрібних фінансових проблем.

У банків теж не всі кредитні пропозиції можна назвати дуже вже лояльними. Ставки по карткових кредитах відверто кусаються, а використання та погашення боргу не завжди відповідає рекламі на картинці.

гроші

Орієнтуватися в них і робити правильний вибір вдається далеко не всім. Щоб полегшити споживачеві цей самий вибір UBR.ua проаналізував пропозиції більше двох десятків вітчизняних банків (на які припадає 90% банківських активів), і сформував за підсумком рейтинг з 18 кращих – "Кращі кредитки України", - пише UBR.ua

банки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скільки дадуть

Щоб максимально об'єктивно оцінити зручність і вигоду візьмемо до уваги наступні пункти:

1. базова і ефективна ставка кредитування,

2. доступний розмір позики,

3. умови погашення та використання,

4. додаткові комісії і бонуси (найважливіша),

5. штрафи та інші санкції до порушників платіжної дисципліни.

Потім розбили кожен такий критерій на діапазони і присвоїли їм бали.

бали

Кредит

Сьогодні більшість фінстанов не відмовляють у невеликих позиках навіть студентам та пенсіонерам, які працюють. А вік потенційного позичальника стартує з 21-25 років. Також до уваги беруться і інші критерії, які не завжди можна оцінити.

"При розгляді заявки на кредит враховується досить багато факторів, в тому числі дохід не тільки самого позичальника, але і сукупний дохід його родини. Неофіційний дохід також приймається до уваги, але із застосуванням поправочних коефіцієнтів. При цьому українцям з поточної простроченої заборгованістю Forward Bank абсолютно точно кредит не видасть ", - пояснив UBR.ua глава правління Forward Bank Андрій Кисельов.

Про терміни видачі коштів наразі не йдеться. Конкуренція на ринку велика і в тієї чи іншої фінустанови знайдуться свої переваги. В середньому більшість позичальників скажуть заявнику "так" або "ні" буквально за 20 хвилин.

Нагадаємо, статистика показала, на що найбыльше витрачають украънцы домашный бюджет.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні не буде високих зарплат, а знижувати податки не має сенсу.

Також Знай.ua писав про те, що українцям показали, які податки платять німці.