В Україну прийшла справжня зима – як і обіцяли синоптики, у Києві випав сніг.

В області та столиці очікується до 6 сантиметрів опадів. Температура вночі буде 2-4°С морозу, вдень 1-3°С тепла.

На дорогах можлива ожеледиця, тому водіїв закликають вчасно замінити шини. Рятувальники звернулися із проханням відмовитися від поїздці на авто, поки комунальники впораються із прибиранням вулиць.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Слід зазначити, що 14-15 листопада у Житомирській, Вінницькій, Київській, місцями у Чернігівській та Черкаській областях удень 14 листопада помірний, уночі 15 листопада невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. На решті території без опадів, лише вдень 15 листопада у Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях невеликий мокрий сніг.

Температура у західних областях уночі 0-5°С тепла, вдень 4-9°С тепла, на Закарпатті 9-14°С. На решті території вночі 1-6°С морозу (у східних та Сумській областях місцями 7-10°С морозу), вдень від 2°С морозу до 3°С тепла. На півдні країни 2-6°С тепла.

Крім того, користувачі соціальних мереж почали активно публікувати зимові знімки – хтось радіє першому снігу, інші навпаки – скаржаться, що через вимкнене опалення тепер точно замерзнуть.

Дивіться: Перший сніг у Києві

Нагадаємо, синоптики поділилися прогнозом погоди на найближчий час. Як повідомляв "Знай.ua", українські зарплати порівняли з європейськими. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено нові ціни на вживані автомобілі.