Україні готується до Нового року, і хоча до свята ще півтора місяці, магазини вже заповнюються новорічним декором, ялинками та подарунками.

Блискучі поросята-скарбнички, свічки, Санта-Клауси ручної роботи, ялинкові букети...Що ще шукатимуть українці в якості презентів рідним та друзям та чому саме зараз вигідно запасатися цими речами пише "Сьогодні".

новий рік

Звичайну чашку або ялинкову іграшку теж можна перетворити в найбажаніший подарунок завдяки упаковці, - говорить власниця магазину Тетяна.

За її словами, якщо гарно почаклувати над упаковкою, вона принесе нем енше радості, ніж сам вміст.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

магазин подарунків

Серед подарунків - в лідерах косметичні набори. Експерти пояснюють: часи, колижінка мріяла дістати з-під ялинки нову сковорідку чи праску, давно минули.

"Для чоловіків і для жінок завжди дуже актуальна ароматична колекція -парфуми, аромати, туалетні води - це те, що є затребуваним в б'юті-індустрії.Якщо говорити конкретно про жінок, то це креми для рук, пудри, нейтральнихвідтінків рум'яна, помади, тіні, туші", - зазначає Нататья Сергєєва, якадопомагає з підбором подарунків.

Чекати грудня, щоб купувати всі подарунки в гарячці, не варто, радить менеджерТамара Дзюба. Тоді ціни боляче вдарять по вашому гаманцю, до того ж левову частку потрібно ще буде витратити на святковий стіл.

"Можна навіть провести експеримент: подивитися ціни зараз і приблизно через тиждень-два. Виявиться, що вони стануть вище відсотків на 20-30. Апотім подивитися під час розпродажу - вони трошки опускаються, але так чи інакше компанія не упустить можливості заробити додаткові гроші", - каже Тамара.

Ті ж, хто чекає глобальних розпродажів, ризикують купити непотріб, яки не розпродали минулого сезону.

Як повідомляв портал Знай.ua, з нового року хліб подорожчає у зв'язку з підвищенням мінімалки
Також Знай.ua писав про те, що чим більше ростуть ціни на продукти, тим біднішим стає меню середнього українця. Громадяни у нашій країні левову частку сімейного бюджету витрачають саме на їжу.

Дивіться: Рік свині. Характеристика занака