У Київському районному суді Харкова нещодавно відбулося слухання у справі ДТП, основними фігурантами якого вважаються Геннадій Дронов та Олена Зайцева. При цьому остання постійно скаржилася на погане самопочуття.

На початку засідання суддя озвучив результати експертизи, яку фахівці Інституту імені Бокаріуса підготували до 1 листопада.

Експерти у сфері криміналістики зробили практично одноголосний висновок, що до початку руху автомобіль ще одного фігуранта справи Геннадія Дронова зупинився за лінією світлофора, в той же час передня частина авто знаходилася на перехресті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього захист обвинуваченого зажадав відводу експертів, проте його виступ було перервано через проблеми із звукозаписною апаратурою. Суддя оголосив технічну перерву, повідомляє Politeka.

Згодом Зайцева стверджувала: їй стало зле, нібито нудило, просила навіть тимчасово дозволити їй вийти з "акваріума", але потім все таки їй довелося повернутися назад до камери.

Як відомо, смертельна ДТП в центрі Харкова сталася 18 жовтня минулого року. Позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. В результаті аварії 5 людей загинули, ще один помер в лікарні і ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Дивіться: Судовий процес у справі Зайцевої вже на фінішній прямій

Нагадаємо, мати жертви ДТП у Харкові звернулася до родин загиблих.Як повідомляв "Знай.ua", в суді представили результати додаткових експертиз у справі харківської трагедії, які провели на замовлення Зайцевої та Дронова. Також "Знай.ua" писав, дівчина, яка вижила у ДТП з Зайцевою, зворушила Україну пронизливим посланням.