В суді у справі кривавої ДТП, яка відбулася в жовтні 2017 року в Харкові на Сумській вулиці, було презентовано результати додаткових експертиз.

Зайцева
Зайцева

Про це стало відомо завдяки повідомленням адвоката потерпілих Лариси Матвєєвої в соцмережі Facebook. Правозахисниця також опублікувала відповідні документи.

Выводы дополнительной экспертизы огласили. Выкладываю

Geplaatst door Larysa Matveeva op Dinsdag 13 november 2018

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Таки оголосили висновки комплексної судової автотехнічної експертизи. Коротко, є графічне зображення меж перехрестя (без масштабу, розрахунку кутів, в принципі без усіх розрахунків, але з зазначенням того, що "Фольцваген" заїхав на "умовну" лінію кордону перехрестя - стор 23) і фототаблица, яка відображає протилежне). Адвокати Дронова заявили відвід експертам. Думаю, шансів не багато, а даремно", - написала Матвєєва.

Варто нагадати, що у вівторок, 13 листопада, Київський райсуд Харкова відмовив у клопотаннях адвоката потерпілих Ларисі Матвєєвої. Раніше вона просила викликати в суд як свідків медсестру з наркоцентру і експертів, які проводять психіатричну експертизу щодо обвинуваченої у смертельній ДТП в Харкові Олени Зайцевої.

"До сьогоднішнього моменту немає відомостей про те, що свідок Федірко (лікар-нарколог - ред.) взагалі не буде знайдений. Щоб зняти це питання з розгляду, вважаємо за необхідне допитати в якості свідка медсестру, яка була присутня під час огляду Зайцевої", - заявила Матвєєва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що резонансну справу про смертельне ДТП, яке влаштувала "автоледі" Олена Зайцева в Харкові, в ході судових засідань обростає несподіваними подробицями. Відомо, що раніше захист іншого підозрюваного в аварії, Геннадія Дронова, запросив додаткову експертизу. І її результати виявилися досить несподіваними для громадськості.

Нагадаємо, виживша у ДТП з Зайцевої, зворушила Україну пронизливим посланням.

Як повідомляв Знай.uа нічна ДТП в Києві: підземний перехід зруйновано, машину розкурочило, водій у лікарні.

Знай.uа писав, крапка в справі Зайцевої та Дронова? Суд отримав результати експертиз.