Український інформаційний телеканал NewsOne піддасться позачерговій перевірці з-за того, що в його ефірі карта з територією України була показана без Криму. Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Коли 7 листопада на телеканалі відбувалася ранкова трансляція, телеканал показав карту "Найбільший торговий партнер-покупець", на якій за кольором позначення країн територія тимчасово окупованого Криму була віддалена від материкової частини України. Масла у вогонь підлило те, що він був приєднаний до кордону Росії.

Цю карту канал продемонстрував у ході розмови на тему: "В Європарламенті просять Меркель змінити курс по "Північному потоку-2".

Беручи це під увагу, Національною радою була призначена позапланова виїзна перевірка діяльності компанії ТОВ "Новини 24 години"

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Нагадаємо - Крым син і викрадення: з-за прем'єра розгорівся дикий скандал, вже виганяють

Чеське видання Novinky повідомляє, що для можливої заміни прем'єра соціал-демократи проведуть зустріч з партією ANO і самим Бабишем для отримання роз'яснень щодо цього скандалу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Усик поставив на місце російських журналістів

В інтерв'ю російській службі BBC Усик відповів, чий Крим.
"Чий Крим? Крим - божий, я вже про це говорив. Крим тих людей, які там живуть, які люблять Крим, які народилися там. Як тільки у мене виходить, із задоволенням їжджу, тому що дуже багато моїх друзів, моя сестра живе там, мої племінники, племінниці, куми, друзі. Це - мій дім. Звичайно, я їжджу туди, як тільки з'являється можливість, час, я відразу ж сідаю в машину і їду в Сімферополь" сказав Усик.

Олександр Усик
Олександр Усик

Також Знай.uа" писав про те, що Путін взяв "шефство" над фігурантом скандалу з грошима ЄС, хто б сумнівався

За словами журналістів, син прем'єр-міністра Чехії Андрій Бабиш-молодший заявляє, що в минулому році його насильно відправили в окупований Крим і утримували там, щоб "заховати" на тлі гучного розслідування можливих корупційних діянь його батька.