Для українських захисників створено новий особливий вид екіпіровки - снайперський. Через деякий час індивідуальний маскувальний комплект для снайперів надійде до підрозділів ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що автором нового комплекту є головне управління розвитку і супроводу матзабезпечення ЗСУ. Під час проектування і створення були прийняті до уваги побажання військових та параметри сучасних аналогів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новий комплект екіпіровки створено для мобільних снайперських завдань. В ньому продумано розташування кишень, отворів, вентиляції і застібок. Манжети рукавів подовжені і приховують майже всю руку. Маскувальна сітка капюшона захищає від паразитів, добре маскує снайпера і основну частину зброї. В брюках передбачено отвори для швидкого доступу до спорядження.

Варто нагадати, що громадянин України Максим Шадров "відзначився" не тільки активною участю в рядах бойовиків "ЛДНР", але і злочинами проти цивільних. Відзначається, що на нього заявив його батько. Зараз вже відомо, що снайпера бойовиків було затримано російськими правоохоронними органами за заявою свого батька.

"Снайпер Шадров був затриманий за заявою батька. А ще раніше, перебуваючи в Нижньому, був засуджений за пунктом "г" статті 161 КК РФ (грабіж, вчинений із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я, або з погрозою застосування такого насильства)", - повідомляє Necro Mancer.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Черкаси назвали найнебезпечнішим містом України за кількістю "криміналу". Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook

Нагадаємо, козаки "Холодного Яру" отримають новітню зброю, путінські найманці вже розбігаються.

Як повідомляв Знай.uа водитель-ватник хотів принизити героя АТО, але щось пішло не так.

Знай.uа писав, Ярош здивував українців одкровенням.