Більше трьохсот громадян України застрягли в аеропорту Таїланду, острів Пхукет. Українські громадяни не можуть повернутися в рідну країну. Повідомляє unn.com.ua

"Друзі, застрягла в аеропорту Пхукет (Таїланд). Вже більше 6 годин не можемо вилетіти на Київ, ніякої інформації. Близько 300 українських громадян" пише на своїй сторінці в соцмережі одна з пасажирок.

курорт
курорт

Також вона додає, що цей рейс належить компанії Air Azur QU4496.

"Рейс затримується з невідомих нам причин. Час прильоту змінено на 20:30. Пасажири зверталися в українське посольство, до авіакомпанії, але відповіді поки не отримали" повідомляє пасажирка.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, Улюблений курорт українців стане не по кишені: як заощадити на відпочинку

Власники готелів в Туреччині анонсували підвищення цін на проживання. Крім того, там планують перевести розрахунки з доларів на євро. Про це пише Хвиля.

Туреччина
Туреччина

Дві години перельоту, безвізовий режим, система харчування "все включено" і безліч розваг – від спа-процедур до дитячих аніматорів – все це призвело до шаленого попиту на путівки в Туреччину. Місцевим готелям навіть довелося закривати бронювання номерів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українців заманюють в країну ледибоев: що відбувається

Уряд Таїланду ухвалив рішення скасувати для туристів 21 країни сплати візового збору. Як повідомляє влада країни, постанова буде діяти з 1 грудня цього року до 31 січня 2019 року. Найприємніше те, що серед цих країн виявилися громадяни України.

Також Знай.uа" писав про те, що Новий рік 2019: яскрава екзотична Паттайя

Паттайя – барвистий курортне місто, який знаходиться в Таїланді. Це відмінне місце для тих, хто обожнює пригоди, драйв і веселощі. Паттайя на Новий рік подарує вам море задоволення і радості. У святкову ніч тут виступають місцеві зірки. У спеціальних наметах можна придбати одяг, аксесуари та різні сувеніри. Любителі шопінгу будуть в захваті від грандіозних зимових розпродажів, які влаштовують перед католицьким Різдвом.