Україну незабаром замете снігом. Наші співвітчизники зможуть відзначити, як різко і рішуче пізнє літо змінюється ранньою зимою. Листопад став переломним місяцем в плані погоди, і це не могло не позначитися на настрої і самопочутті українців. Але є великі шанси, що цього тижня погодні гойдалки нарешті уляжуться, і у свої права вступить справжня, хоч і рання, сніжна зима. Український Гідрометеорологічний центр публікує свій прогноз на найближчий тиждень. Буде холодно, але більш стабільно, ніж в останні тижні.

Так, у понеділок, 19 листопада, Україну засипле мокрим снігом. На початку тижня він почнеться в південній частині України, а у другій половині тижня захопить всю територію. Часом він буде перемежовуватися з дощем, очікується ожеледиця.

Вітер східний та північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-20 м/с.

Нічна температура в середньому по Україні становитиме від -4 до -6, а денна від 0 до +2 градусів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У вівторок, 20 листопада, сніг перейде на Схід. В інших регіонах буде очікуватися суха, але хмарна погода. Ночі будуть трішки тепліше - від -1 до + 1 градусів.

Середа, 21 листопада, скрізь очікуються опади. Щасливе виключення складе Луганська область. На інших територіях слабко і мляво сніжитиме, на Заході сніг буде трохи більш рясним. При цьому в Закарпатській області за відносно високої температури буде іти дощ.

Середній показник денної температури опуститься — від -1 до + 1 градусів.

У четвер, 22 листопада, снігопад, минаючи крайню східну область, буде продовжуватися.

найтепліша погода прогнозується в Криму і на Закарпатті (від +5 до +7 вдень), а по Україні морози не будуть перевищувати -1 -4 вдень і вночі.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що українці незабаром зможуть побачити приголомшливий зорепад. Протягом кожної години в нічному небі будуть згоряти від 10 до 15 метеорів. Видовищний зорепад можна буде спостерігати на всій території України в ніч на неділю, 18 листопада, коли метеорний потік Леоніди досягне свого піку.

Також ми писали, що синоптики розповіли, кому на вихідних вдасться вирватися з холодного полону.

На цих вихідних, 16-17 листопада, в Україні нормалізується погода. Станеться це завдяки антициклону, який прийде з півночі. Метеорологи прогнозують суху погоду в більшості областей країни.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.