Чого не скажеш про чоловіків – задоволеність статусом холостяка висловили лише 49 відсотків сильної статі.

Жінки насолоджуються вільним статусом

Більшість самотніх жінок, опитаних соціологами, не прагнуть зв'язати себе шлюбними узами і за останній рік навіть не шукали можливості вступити в близькі стосунки, повідомляє КП.

Соціологи відзначають, що наведені цифри відносяться до жінок вікової категорії за 45.

На думку професора з Університету Ессекса Емілі Гранді, жінки ставляться до шлюбу набагато серйозніше, ніж чоловіки. Представниці слабкої статі розуміють, що близькі відношення – це тягар додаткових турбот таких, як прибирання, прання і т. д. Чоловіки в цьому плані розраховують на жінок.

Як запевняє Емілі, відсутність близького партнера жінки компенсують активним громадським життям, заводять багато подруг. Без сексу обходяться легко. Або задовольняються випадковим.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гірше тортури

Американські вчені Університету Вірджинії експериментально довели, що жінки переносять самотність легше чоловіків.

Для проведення експерименту людям було необхідно 15 хвилин посидіти в тиші, не слухаючи радіо, не читаючи книги, не засинаючи і не користуючись гаджетами.

Переважна більшість добровольців зізналися, що їм було важко витримати випробування.

На наступному етапі людям було запропоновано вибір: отримати 5 доларів і посидіти в "ізоляторі", або отримати 5 доларів та удар струмом. Дві третини чоловіків вибрали струм, лише б не залишатися наодинці з собою. І лише чверть жінок погодилися на удар струмом.

З чого дослідники зробили висновок, що представниці слабкої статі страждають від ізоляції куди менше, ніж так звана сильна половина людства.

Читайте також: Пітт відпочиває: Джолі спокусила головного холостяка Голлівуду.

Раніше Знай.иа писав, таємнича блондинка одружила на собі найвідомішого "Холостяка" країни: фото з весілля

Також портал Знай.иа повідомляв, що експерти назвали ідеальний смартфон для холостяків