Напередодні так званої "інавгурації" нового ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в окупованому Донецьку раптово зник сигнал українського оператора мобільного зв'язку Vodafone.

Вранці 20 листопада на теренах соціальних мереж з'явилися повідомлення з інформацією про зникнення мобільного зв'язку українського оператора Vodafone в окупованому Донецьку, передає "Діалог.UA",

Мова йде про те, що рівно за таким же сценарієм куратори і бойовики "Л/ДНР" блокували український мобільний зв'язок під час проведення "виборів" в фейкової "республіці".

"МТС, як зазвичай, поламався, думаю, сьогодні перед інавгурацією. Припускаю, до завтра полагодять", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Денис Пушилін

У вівторок, 20 листопада, має відбутися постановочна "інавгурація" ватажка бойовиків Дениса Пушиліна. Але окупованій території не доступний звязок Vodafone.

Наразі не відомо, що стало причиною зникнення сигналу.

Також стало відомо, що відновити сигнал ймовірно не вийде швидко, оскільки наразі погодні умови цьому не сприяють.

Варто додати, що лідери "ДНР" не наважуються перейти на інший зв'язок "Фенікс" - переходять на Vodafone.

Нагадаємо, українцям показалаи, як на оупованій території бойовики "нагородили" місцевих жителів, які наважились прийти на "голосування".

Як повідомляв портал Знай.ua, три мобільні оператори в Україні вигадали хитру схему, як здерти з абонентів більше. Тепер справою займається антимомнопольний комітет та суд.

Також Знай.ua писав про те, що з 2019 року в Україні стрибнуть ціни на інтернет та кабельне телебачення. Українцям назвали нові розцінки.

Дивіться: Як змінити мобільного оператора, зберігши свій старий номер