Учасникам незаконних "виборів" в підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів.

Про це повідомила мешканка Старобешівського району на ім'я Анна.

Зокрема, вона розповіла, що російську куритори для кращої картиники на "виборчі ділянки" зганяли людей, поповнюючи їхні мобільні рахунки на 50 рублів.

"В результаті людей багато. Ще всім, хто приходить, зараховують на стільниковий зв'язок "Фенікс" по 50 рублів", - сказала жінка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того варто відзначити, що бюджетників "вічно квітучої республіки" зобов'язали прийтина "дільниці" під страхом складення та перевірки осіб.Більше того керівники окремих відомств "ДНР" були членами "виборчих комісій" та особисто спостерігали, хто прийшов, а хто залишився вдома.

"Зобов'язали голосувати бюджетників, сказали, що будуть перевіряти за списками тих, хто отримував бюлетені. Наприклад, всіх працівників донецької лікарні ім. Калініна, де зараз лікується мій батько, перевіряє начальство, яке входить до складу виборчої комісії. Там обладнаний пересувний пункт голосування для хворих. Люди фізично не можуть не брати участь", - повідомила вона.

У разі відмови від участі в "виборах" люди могли зіткнутися із затримками в зарплатах і своєчасним отриманням медичної допомоги.

Разом з тим варто відзначити, що ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "межі" і "митниці" між територіями, контрольованими бандформуваннями, приберуть.

"Можна говорити про єдиний Донбасі, але так вже вийшло в 14-му році, що він розділився на дві республіки. Не вийшла одразу "Новоросія", про це теж треба говорити прямо. Зараз злиття не вийде через важливу причину - це мінські угоди", - говорить Пушилін.

Більше того так званий керівник "республіки" заговорив про ліквідацію так званих "митниць" та "кордону" з Росією. Також він зазначив, що головною метою "ЛДНР" є побальший рух до складу Росії.

"Ми приберемо повністю кордону і митниці між нами. Промисловість буде взаємодіяти. Я не бачу тут проблеми. І потрібно враховувати ще один факт - наші прагнення, в Донецьку, що в Луганську, зрозумілі - рух у бік Росії ... Настане умовне "завтра", ми опинимося в одній країні і це питання зніметься саме собою", - резюмував він .

Як відомо, на псевдовиборах, які відбулися 11 листопада на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, лідирували виконуючий обов'язки глави так званої "ДНР" Денис Пушилін т.в.о. голови самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник.

Нагадаємо, в Україні з'явиться незвичайна служба.

Як повідомляв "Знай.ua", "ихтамнет" заблукав в тилу ЗСУ, ось що з ним стало.

Також "Знай.ua" писав, що Путін осоромив Лаврова з Пєсковим на увесь світ, епічне відео.

Вибори під дулом: За кого голосують на Донбасі