Путін осоромив своїх головних "придворних шавок" на очах у всього світу, закривши перед ними двері до переговорної кімнати у ході важливого міжнародного заходу.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляє Рoliteka із посиланням на агентство Ruptly.

У повідомленні йдеться, що у вівторок, 13 листопада, російський президент прибув до Сінгапуру, де наразі проходить саміт Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН).

Під час саміту з делегацією Путіна трапився дивний конфуз: главу МЗС РФ Сергія Лаврова і прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова не пустили в переговорну кімнату, де мала проходити бесіда Путіна з президентом Сінгапуру Халімою Якоб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відео ганьби опублікувало агентство Ruptly.

На записі видно, як співробітники служби безпеки і персонал саміту відтісняють членів російської делегації від входу в кімнату переговорів і закривають перед ними двері. Після цього прибувають Путін і Якоб.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Нагадаємо, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає, що так звані "вибори" глав "ДНР" і "ЛНР" не суперечать Мінським угодам.

"Скажімо так – вибори не йдуть в розріз Мінськими угодами, принаймні. Там про це нічого не йдеться", - зазначив він.

Про це пише УНИАН.

На зауваження кореспондента, що цими документами передбачено проведення виборів на Донбасі за українськими законами, Пєсков сказав, що необхідно читати попередні пункти "Мінська-2".

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

"Якщо прочитаєте попередні пункти, то побачите, що там багато всього, що повинно було бути зроблено українською стороною, що не було виконано", - зазначив він.

Як повідомляв раніше Знай.uа, невеликий зріст черговий раз підвів російського президента Володимира Путіна. У мережі нещодавно став дуже популярним знімок з Парижу, куди господар Кремля прибув з робочою поїздкою.

Володимир Путін
Володимир Путін

Кількох курйозних ситуацій уникнути не вдалося, через що на адресу Путіна посипалися жорсткі жарти: видно, як він тягнеться від низу до верху.

Також Знай.uа писав про те, що днями мережу сколихнула новина, яку повідомив Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров.