Невеликий зріст черговий раз підвів російського президента Володимира Путіна. У мережі нещодавно став дуже популярним знімок з Парижу, куди господар Кремля прибув з робочою поїздкою.

Кількох курйозних ситуацій уникнути не вдалося, через що на адресу Путіна посипалися жорсткі жарти: видно, як він тягнеться від низу до верху.

Він запізнився на зустріч і прийшов останнім, вирішив привітати американського президента, однак був змушений терпіти глузливі погляди присутніх президентів.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фотографи інформаційного агентства Reuters змогли зловити кілька кадрів, на яких зневажливі погляди президентів видно чітко. Не пропустили можливості познущатися над Путіним і за ракурс, через який зріст Путіна видався набагато нижчим за Трампа:

"Вони зустрілися. Фотограф розстріляний", " Глави США, Франції, Німеччини та Нідерландів в кадрі - всі вони продовжують затягувати петлю санкцій на шиї збожеволілої Росії" - іронізують користувачі.

Дивіться: Зустріч Трампа з Путіним: що говорили про Україну

Нагадаємо, у Росії вперше встановили правдивий пам'ятник Путіну.Як повідомляв "Знай.ua", невідомі по всьому Львову залишили провокаційні "послання" біля храмів Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП). Також "Знай.ua" писав, у мережі сміються над фото, яке яскраво показало головний недолік Путіна.