Невідомі по всьому Львову залишили провокаційні "послання" біля храмів Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).

Знімки, які свідчать про цей факт опубліковані на сторінці Львівської міської організації Добровольчого руху ОУН в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, біля храмів виявлені написи: "Московський патріархат = ФСБ" і "Філія ФСБ". Написи з'явилися біля трьох храмів на вулиці Антоновича, проспекті Червоної Калини та вулиці Короленка.

Варто нагадати, що після створення Помісної церкви, Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП, – ред.) доведеться змінити назву. Такою думкою поділився голова "Українського інституту національної пам'яті" Володимир В'ятрович, під час чату для "Главреда". Історик вважає, що УПЦ МП, у світлі останніх подій, більше не може використовувати "бренд", яким користувалася останні 25 років".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що верхівка УПЦ Московського патріархату планує зустрітися з президентом України Петром Порошенком 13 листопада. Про це повідомив митрополит церкви Олександр Драбинко.

"Канцелярія прислала мені таке запрошення і усно підтвердила його оригінал. Але чи відбудеться зустріч - напевно, залежить від президента. Підтвердження повинна дати Адміністрація. А такої інформації у мене немає", - сказав він.

Анонс від канцелярії був спрямований "всім преосвященним" УПЦ МП. У ньому сказано, що зустріч повинна відбутися в актовому залі Києво-Печерської Лаври в майбутній вівторок, 13 листопада о 14:00. При цьому обов'язкова участь усіх єпархіальних і вікарних архієреїв.

Нагадаємо, будуть стріляти: путінські головорізи в рясах готуються до штурму Лаври, віруючі в паніці, можуть бути жертви.

Як повідомляв Знай.uа "Хай допоможе нам Бог": стало відомо, як європейська сім'я "усиновить" УПЦ.

Знай.uа писав, їх там немає: в РПЦ "відспівали" московський патріархат в стилі Путіна.