У Пермі (Росія) невідомі залишили біля приміщення центрального універмагу саморобний манекен президента РФ Володимира Путіна – його прикріпили до стовпа.

За допомогою чорного скотча автори зімітували малюнок господаря Кремля в смугастій тюремній робі. Більш того, до іграшкового Путіна додали в комплекті таблички із написами типу: "Брехун", "Військовий злочинець Пиня В.В", - саме так його позаочі називають опозиціонери.

Як повідомили в прес-службі МВС по Пермському краю, за даним фактом проводиться перевірка, в ході якої силовики вирішать, чи порушувати справу, а також встановлять авторів "арт-об'єкта".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але знімки швидко розійшлися мережею. Користувачі ламають голову над тим, кому ж прийшла така ідея. За словами очевидців, вони не стали чіпати опудало і спостерігали за тим, що відбувається.

"Люди потихеньку прокидаються", "Страшно те, хто це зробив", "Відчуваю, скоро когось посадять", "Краще промовчати. Тільки питання спокою не дає, чому військовий?", "Стопудово підступи штабу Навального", "Новий арт-об'єкт, і ні копійки з державної скарбниці на нього не витратили", - іронізують в коментарях.

До речі, це не далеко не перші подібні натяки, карикатур на Путіна також чимало, найчастіше їх публікує художник Сергій Йолкін:

Дивіться: злочини Росії проти України

Нагадаємо, у мережі кепкують над фото, які показують справжній зріст Путіна.Як повідомляв "Знай.ua", В'ятрович розкрив плани на Донбас та Крим. Також "Знай.ua" писав, невідомі по всьому Львову залишили провокаційні "послання" біля храмів Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).