У неділю, 11 листопада, в Парижі російський президент Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп нарешті зустрілися. Підбори, правильний ракурс і проплачений фотограф - незмінний запорука успіху низькорослого агресора, але цього разу щось пішло не так: фотограф виявився не кремлівський.

Якщо ви коли-небудь замислювалися, як би виглядали Тімон і Пумба, будь вони політиками, то годі розмірковувати, ось так.

У соціальних мережах багато користувачів відзначили, що знімок - справа рук вмілого фотошопера, але так вважають не всі: реальний зріст Путіна насправді практично ніхто не знає, хоча найпопулярніша інформація - 165 см. У Трампа, до слова, зріст 190 сантиметрів.

У Парижі сьогодні відзначали 100-річчя закінчення Першої світової війни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, в субботу, 10 листопада, активісток міжнародного руху Femen провели біля Тріумфальної арки в Парижі акцію проти приїзду до Франції "військових злочинців". Відповідні фото опубліковані на Facebook-сторінці Femen.

Варто відзначити, що міжнародний жіночий рух приурочив свою акцію до столітньої річниці закінчення Першої світової війни. Зараз вже відомо, що саме в Париж прибудуть керівники найбільш впливових держав світу.

Під час акції оголені активістки тримали в руках плакати з написами: "Ласкаво просимо, військові злочинці" і "Війна – це мир, свобода – це рабство, невігластво – це сила". На тілах жінок були написи "фальшиві миротворці" і "реальні диктатори".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", замах на президента Франції Еммануеля Макрона було заплановано на 11 листопада. Група радикалів планувала використовувати в якості зброї керамічний ніж, який неможливо виявити металошукачем.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що президент США Дональд Трамп назвав образливою пропозицію французького президента Еммануеля Макрона створити загальноєвропейську армію для захисту від США, Китаю і Росії.