За інформацією російських ЗМІ на виборах голови та депутатів Народної ради "ЛНР" явка склала 18%. Так звана голова Центральної виборчої комісії ЛНР Олена Кравченко заявила, що "порушень виборчого процесу не зафіксовано".

Відомо, що на пост глави терористичної організації "ЛНР" балотуються чотири кандидати. В. о. голови "ЛРН" Леонід Пасічник, а також Олег Коваль, Руснак Людмила та Наталія Сергун.

А ось у Службі безпеки України заявляють, що майбутні псевдовибори в окремих районах Донецької та Луганської областей буде сфальсифіковано, а майбутні результати давно намальовані місцевими маріонетковими керівниками за вказівкою Кремля. Ні про які демократичні процедури там мова йти не може, вважає глава СБУ Василь Грицак.

Російські окупанти давно призначили ватажків псевдореспублік на керівні посади, тому що таким чином Росія намагається легалізувати тамтешні терористичні угруповання і маріонеткову "владу" на території окупованих районів Донбасу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

СБУ
СБУ

За даними Служби безпеки, на "виборах" переможуть Пушилін і Пасічник. Явку місцевих жителів намалюють на рівні 70%, в "ДНР" переможець нібито отримає 55%, а в ЛНР результат виявиться вище 60%. Голова СБУ нагадав, що місцевим жителям краще не брати участь у фіктивному волевиявленні, тому що подібні незаконні вибори є суворим порушенням українського законодавства.

Варто нагадати, що українські волонтери в ООС виклали в мережу фотографію чудовиська – російського бойовика-вбивці українських героїв, що беруть участь в Операції Об'єднаних сил (ООС) на сході країни. Фото вбивці з'явилося на сторінці організації Повернись Живим в соцмережі Facebook. З дозволу сказати, "людина" з позивним Скеля воює на боці терористичної угруповання ДНР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Євросоюз не визнає і засуджуватиме так звані "вибори" 11 листопада, які збираються провести бойовики ДНР і ЛНР на тимчасово окупованих територіях україни – Донеччини та Луганщини. Про це заявила представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могерині.

Нагадаємо, брат скандального екс-міністра йде з посту.

Як повідомляв Знай.uа просто так не пройде: в прокуратурі розповіли, що загрожує причетним до "виборів ЛДНР".

Знай.uа писав, Європа жорстко проїхалася по українським реформаторам.