Орджонікідзевський районний суд Маріуполя дав "ихтамнету" десять років тюремного терміну з конфіскацією майна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Служби безпеки України.

Нагадаємо, що ще в лютому 2017 року громадянин Росії приїхав у Донецьк, де записався до бандформування "Оплот". Він охороняв блокпости, збирав інформацію і безпосередньо брав участь у боях з українськими захисниками. У підсумку, бойовика було затримано бійцями ЗСУ біля Миколаївки Донецької області.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаві деталі його арешту можна прочитати в судовому вердикті. Фактично терорист "просто" заблукав і прийшов у прифронтову українську Миколаївку (між Новотроїцьким і Богданівкою).

Бійці ЗСУ звернули на нього увагу лише тому, що він був одягнений у російську військову форму "гірка" без відзнак. Причому "ихтамнет" не розгубився і спробував представитися бійцем Збройних сил України з сусіднього підрозділу. Пізніше спробував утекти, але зупинився, почувши, що у нього стрілятимуть. Спеціально або випадково "ихтамнет" потрапив в Миколаївку, але його приклад в черговий раз вказує на велику кількість вікон на лінії розмежування.

Варто нагадати, що в Чернігівській області на технічній території скандального військового арсеналу в Ічні знайшли досить неоднозначний прилад. Про це повідомили в прес-службі Генерального штабу ЗСУ. Зокрема, військові пояснили, що завдяки ретельному пошуку на території вдалося знайти квадрокоптер "Фантом", який можливо і став знаряддям через який здетонували боєприпаси.

"Сьогодні, 13 листопада, на технічній території військових складів, що в місті Ічня знайдено квадрокоптер "Фантом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг відреагував на скандальну ініціативу президента Франції Еммануеля Макрона. В альянсі відзначили, що неоднозначне пропозицію нинішнього президента Франції Емануеля Маркона про створення європейської армії може значно посилити обороноздатність країн. Однак відразу ж відзначили, що подібна ініціатива все ж повинна виходити від керівництва НАТО.

Нагадаємо, маскарад з виборами в "ДНР": у Путіна показали, хто став реальним господарем Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа псевдовибори на Донбасі: США в сказі анонсували нову порцію санкцій.

Знай.uа писав, Путін давно помер: зовнішність агресора знову здивувала багатьох.