Прикордонниками було виявлено номерні пломби ЦВК України в авто, що їхало з території окупованого Донасу.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"В КПВВ "Новотроїцьке" військовослужбовці Донецького прикордонного загону під час огляду транспортного засобу, що прибув з тимчасово окупованої території України, виявили номерні пломби ЦВК України", – кажуть у прикордонній службі.

Громадянин, який їх переміщував, а також знахідка потрапили у руки співробітників СБУ. Триває слідство.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в "ДНР" назвали нового ватажка

Новим ватажком терористів став Денис Пушилін, набравши 60,85% голосів на так званих "виборах".

За словами президента України Петра Порошенка, жодна цивілізована країна світу ніколи не визнає ці "вибори", які організувала Росія.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Закінчиться дуже сумно": у Путіна вибухнули мерзенними погрозами на адресу України

Перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабар заявив, що ватажки бойовиків на окупованих територіях обрані законно, і що президенту України Петру Порошенку, а також уряду нашої країни, слід з якогось дива почати переговори з терористами. Як і що робити Украні чиновник повідомив через видання окупантів. Джабар погрожує, що України втратить окуповані території, і таким чином спричинить важкі наслідки для європейського світопорядку. Так звані "вибори" чиновник назвав цілком очікуваними.

Также "Знай.ua" писав про те, що Пушилін та Пасічник готові святкувати перемогу

У четвер, 11 листопада, на тимчасово окупованих територіях України, які іменують себе "ЛНР" і "ДНР" пройшли так звані "вибори". І хоча підсумків ще немає, ляльки Кремля - Денис Пушилін та Леонід Пасечкін вже готуються святкувати перемогу.

За попередніми підрахунками, в "ДНР" перемога дістанеться Дениу Пушиліну з 57,3% голосів, а його найближчим конкурентом є Роман Храменков, який набрав всього 17,3%. Інші кандидати набрали: Олена Шишкіна – 9,1%, Роман Євстіфєєв – 8,5%, Володимир Медведєв – 7,8%.