Володимир Джабар, Перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабар заявив, що ватажки бойовиків на окупованих територіях обрані законно, і що президенту України Петру Порошенку, а також уряду нашої країни, слід з якогось дива почати переговори з окупантами. Вчити життя України выскопоставленный росіянин намагається через видання ТАСС. В іншому випадку, Джабар погрожує, що Україна втратить ОРДЛО, тим самим спричинивши тяжкі наслідки для європейського світопорядку. Псевдовибори на Донбасі політик назвав цілком очікуваними.

Як повідомлялося, за заявою так званого "ЦВК ЛНР", явка виборців на незаконних виборах "голови і депутатів Народної ради Луганської народної республіки" склала 77%.Нагадаємо, проросійські бойовики призначили "вибори" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей на 11 листопада.

В якості "кандидатів" в "ДНР" було зареєстровано "т.в.о. голови ДНР" Дениса Пушилина, екс-мера Горлівки Романа Храменкова, суддю "народного трибуналу" Олену Шишкіну, керівника музею бойової і трудової слави спілки ветеранів Афганістану Петровського району Донецька Романа Евстифеева та "заступника міністра освіти ДНР" Володимира Медведєва.
В "ЛНР", за прогнозами, залишиться керівником Леонід Пасічник.
Як заявив раніше голова СБУ Василь Грицак, результати виборів були відомі заздалегідь і "намальовані в адміністрації президента Росії": зокрема, Пушилин в "ДНР" повинен перемогти з результатом 55% голосів, Піщанка у "ЛНР" - 63%, явка повинен скласти 70%.

Як раніше повідомляв “Знай.uа“ , на фейкових виборах на території ОРДЛО перемагають з величезним відривом ставленики Кремля, Пушилин і Пасічник.

На фейкових парламентських виборах неймовірні 74,03% "голосів набрало так зване громадське рух "Донецька республіка". Решта голова набрало підконтрольне проросійським екстремістам "громадський рух" Вільний Донбас" – 25,07%.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"ЛНР" спостерігалася приблизно така ж ситуація. Прогнозовано по голосам лідирував ставленик Кремля Леонід Пасічник. "Генерал" обійшов по голосам "голови" "Загальнореспубліканського професійного союзу працівників освіти і науки ЛНР" Олега Коваля; "голови" Перевальського територіального відділення "громадського руху" "Луганський економічний союз" Людмилу Руснак і "голови" профспілкової організації "Республіканський профспілка працівників залізничного транспорту Луганської народної республіки" Наталію Сергун.

Нагадаємо, на псевдовиборах в ДНР місцеві жителі висунули свого кандидата.