Мешканці тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька в знак протесту проти виборів, які проходять сьогодні, 11 листопада, псують бюлетені, які їм видаються. Фото донеччани публікують в соціальних мережах.

Креативний розпис бюлетеня

Так, один з місцевих жителів поверх бюлетеня написав: «Мій вибір - Чак Норріс». Відповідне фото опубліковано на сторінці Twitter користувача Necro Mancer.

Галочку ні за одного з кандидатів у «глави» «ДНР» він не поставив.

Нагадаємо, що в псевдовыборы на Донбасі включилася Канада

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Канада різко засуджує дії Росії по організації так званих "виборів" на непідконтрольних Україні територіях.

МЗС Канади стверджує, що "вибори" не тільки порушують міжнародне право і норми, але й несуть загрозу життю людей, які проживають на сході України.

"Канада глибоко стурбована незаконними виборами, запланованими в донецькому та луганському регіонах України 11 листопада. Суверенітет і територіальну цілісність України необхідно поважати. Ми засуджуємо дії Росії, які зневажають міжнародні норми і створюють загрозу життя у Східній Україні. Канада стурбована ситуацією на Донбасі в результаті агресії Росії. З 2014 року Канада виділила 750 мільйонів доларів міжнародної допомоги Україні, включаючи кошти на розвиток, зусилля по стабілізації і встановлення безпеки, і гуманітарну допомогу. Канадці будуть надалі підтримувати народ України", - сказано в заяві.


Як раніше повідомляв "Знай.uа" українцям пояснили, навіщо Кремль робить "спектакль"

Стало відомо, що на пост так званих керівників "ЛДНР" зареестрировались 4 і 5 кандадатов в кожній з республік", однак спроби кремлівських ляльководів показати всю "демократичність" майбутнього голосування провалилася.

"Росія може і повинна скасувати бутафорські "вибори" 11 листопада. Це фарс, оскільки Кремль вже помазав ватажків, які будуть служити йому в ролі власних ставлеників" Посольство США в Україні.

Також "Знай.ua" писав про те, що Путіну наказали вгамувати своїх дикунів.