У четвер, 11 листопада, на тимчасово окупованих територіях України, які іменують себе "ЛНР" і "ДНР" пройшли "вибори". Хоча підсумкових результатів ще немає, перемогу вже готові святкувати ставленики Кремля – Денис Пушилин і Леонід Пасечкин.

За попередніми підрахунками, в "ДНР" перемагає Денис Пушилин з 57,3% голосів, а його найближчим конкурентом став Роман Храменков, який набрав всього 17,3%. Інші кандидати набрали: Олена Шишкіна – 9,1%, Роман Євстіфєєв – 8,5%, Володимир Медведєв – 7,8%.

Пушилин і Пасечкин

На фейкових парламентських виборах неймовірні 74,03% "голосів набрало так зване громадське рух "Донецька республіка". Інші голова набрало підконтрольне проросійським екстремістам "громадський рух" Вільний Донбас" – 25,07%.

"ЛНР" спостерігалася приблизно така ж ситуація. Прогнозовано по голосам лідирував ставленик Кремля Леонід Пасечкин. "Генерал" обійшов по голосам "голови" "Загальнореспубліканського професійного союзу працівників освіти і науки ЛНР" Олега Коваля; "голови" Перевальського територіального відділення "громадського руху" "Луганський економічний союз" Людмилу Руснак і "голови" профспілкової організації "Республіканський профспілка працівників залізничного транспорту Луганської народної республіки" Наталію Сергун.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у неділю, 11 листопада, "ДНР" і "ЛНР" призначені фейкові вибори "глав республік і депутатів Народної Ради".

Відомо, що ряд країн ЄС і США, а також різного роду міжнародні організації, як ОБСЄ і ООН вже встигли засудити проведення виборів на окупованій території Донбасу.

У Росії у свою чергу готуються визнати результати "волевиявлення" жителів Донбасу.

Нагадаємо, українцям пояснили, навіщо Кремль робить "спектакль". На території псевдореспублик проводяться "вибори".

Як повідомляв Знай. ua, жителі висунули свого кандидата. Неочікуваний кандидат наведе порядок.

Знай. ua писав, що європейські друзі Путіна оцінили "вибори" в ОРДЛО. На території псевдореспублик проводять "вибори".