Так звані вибори на території "ЛДНР" за твердженням колишнього заступника міністра оборони Греції Костас Ісіхос відповідають всі міжнародним стандартам.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Більше того путінський політик з Греції зазначив, що процес так званих "виборів" повністю відповідає всім європейським стандартам попри проросійських бойовиків на кожному кроці.

"Вибори в ДНР не суперечать мінському процесу. Сам процес відповідає демократичним стандартам, прийнятим в європейських країнах" - сказав Ісіхос, який приїхав в ДНР в якості міжнародного спостерігача.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Крім того ще один засланий "козачок" з ЄС француз Квінтіно Веркрюсс також підтвердив "законність виборів".

"Тут все нормально, справжня демократія", - сказав Квінтіно Веркрюсс.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у прокуратурі Донецької області заявили, що керівникам організації та проведення "виборів" на окупованих територіях Донбасу загрожує довічне позбавлення волі.

Крім того у відомстві розповіли, що головне управління СБУ у Донецькій та Луганській області вже відкрило кримінальне провадження через проведення псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях.

У прокуратурі також розповіли, що російські куратори продовжують організовувати роботу зі створення ілюзій "виборів" на окупованих територіях.

"Порушуючи принципи та норми міжнародного права, намагаючись посилити свій контроль над окупованими територіями через легалізацію представників окупаційної адміністрації та одночасно створити ілюзію "свободи вибору та демократії", представниками влади Російської Федерації проводяться заходи з організації та проведення 11 листопада 2018 року в населених пунктах на тимчасово окупованій території Донецької області так званих "виборов главы ДНР и депутатов народного совета ДНР", що є продовженням злочинних дій, спрямованих на порушення суверенітету і територіальної цілісності України, зміну меж її території та державного кордону на порушення порядку, встановленого Конституцією України", – підкреслили у прокуратурі.

Нагадаємо, Путіну наказали заспокоїти своїх дикунів в "ЛДНР".

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пояснили, для чого ліквідували Захарченка.

Також "Знай.ua" писав, що з Кремля злили неймовірну інформацію про угоду з Трампом.

Явка на так званих виборах в "ЛДНР" буде намальована, - Снєгирьов