Жителі окупованих територій не задоволені незаконними "виборами", які Росія організувала у фейкових "ДНР" і "ЛНР", та не поспішають на голосування. Але бойовики намагаються заманювати людей до дільниць дешевими товарами, а окупаційні війська контролюватимуть, щоб виборці продемонстрували "високий рівень волевиявлення".

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Окупаційна "влада" повним ходом веде агітаційну роботу для того, щоб змінити думку людей, що результати "виборів" зумовлені вже заздалегідь.

"Для забезпечення високої присутності на виборах окупаційною владою прийнято рішення про реалізацію під час голосування товарів першої необхідності, продуктів і дефіцитних медикаментів зі складів гуманітарної допомоги поблизу "виборчих дільниць" за зниженими цінами. Незважаючи на зазначені зусилля окупантів, місцеві жителі не бажають брати участь у псевдоголосуванні і висловлюють своє негативне ставлення", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окупанти так злякалися проблем під час "виборів", що привели свої війська у повну боєготовність на випадок протестних акцій. Крім того окупанти заборонили фото- та відеозйомку для недопущення витоку інформації про реальні результати голосування.

"З метою недопущення поширення протестних настроїв і зростання рівня соціальної напруженості, окупаційним командуванням ухвалене рішення про приведення російських військ у вищі ступені бойової готовності, заборону звільнень і відпусток до 12 листопада. Так, у з'єднаннях і частинах "1 і 2 АК ВС РФ", у взаємодії з підрозділами т.зв. "МВС" окупантів, відпрацьовуються питання їхнього спільного застосування для протидії можливим проявам громадянської непокори і забезпечення нібито "високого рівня волевиявлення", – повідомила розвідка.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що так звані "вибори" на території ОРДЛО не відповідають Мінським домовленостями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ООН засудила "вибори" на окупованому Донбасі

Також "Знай.ua" писав, що Україна поставила вимогу до РФ і представників Кремля з ОРДЛО негайно скасувати підготовку так званих виборів на окупованому Донбасі.