За політичну та гуманітарну взаємодію між так званими луганською та донецькою "народними республіками" стежитиме Олексій Філатов - працівник Управління президента Російської Федерації по прикордонному співробітництву.

Як повідомляють росЗМІ, про це заявив Олексій Чеснаков - директор Центру політичної кон'юнктури. Він зазначає, що Філатов буде курирувати взаємодію з Донбасом у питаннях виборчої кампанії.

"На цій позиції він змінив Максима Полякова, який пішов у відставку", - сказав Чеснаков.

Також він розповів, що в Управлінні Філатов людина не нова: раніше він займався відносинами з Південною Осетією, а тепер ось на підвищення пішов.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Володимир Путін "злив" Донбас

За інформацією кількох інформаційних джерел, окуповані території готуються до "виборів" глав обох республік: "ЛНР" визначилися з кандидатами, а в "ДНР" приїжджають нові "куратори", і "практично кожен прикривається віртуальним мандатом від адміністрації президента РФ".

Лікарям Донбасу ставлять ультиматуми

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що медичним працівникам з міста Шахтарськ, який знаходиться на тимчасово окупованій території "ДНР", забороняють розмовляти на певні теми. Навіть по телефону.

Нагадаємо, Пушилин змів "народного губернатора" зі шляху. Представники самопроголошеної республіки в черговий раз здивували своїми діями.

Як повідомляв "Знай.ua", на Донеччині з'явився "Чорний Ленін" і пригрозив повернути СРСР. Соцмережі насмішило відео з промовою бойовика так званої "ДНР" Бенесса Айо на прізвисько "Чорний Ленін", який обурюється "виборами" в окупованому Донецьку.

Також "Знай.ua" писав, що Збройні сили України розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини. Відео знято на передовому ділянці операції ОС в Донецькій області. Відповідні кадри операції опублікував волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.