У четвер, 22 листопада, на всій території України буде холодно, але без опадів. Така інформація зазначається в прогнозі погоди «Уніан».

Так, на сході України без опадів, температура вночі до -8°, вдень до -1°.

Жителям південних регіонів синоптики обіцяють мінливу хмарність. Температура вночі -6°, вдень до +4°.

При цьому на заході країни буде суха погода. Температура вночі до -0°, вдень до 0°.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до -7°, вдень до -1°. У центрі мінлива хмарність, температура вночі до -9°, вдень до -1°.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Прогноз погоди в містах України на 22 листопада:

Ужгород – +5…+7

Львів – +1…+3

Івано-Франківськ – -1…+1

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – -1…+1

Луцьк – 0…+2

Рівно – 0…+2

Житомир – 0…+2

Вінниця – -1…+1

Одеса – 0…+2

Миколаїв – 0…+2

Херсон – 0…+2

Сімферополь – +1…+3

Кропивницький – 0…-2

Черкаси – 0…-2

Чернігів – -1…+1

Суми – 0…-2

Полтава – -1… +1

Дніпро – -1…+1

Запоріжжі – -1…+1

Донецьк – 0…-2

Луганськ – 0…-2

Харків – -1…+1

Київ – -1…-3

карта Укргідрометцентру на 22 листопада

Народний прогноз погоди на 22 листопада

22 листопада відзначається День Мотрони. Наші предки вірили, що з Мотрони зима встає на ноги і морози прилітають від залізних гір. Якщо на Мотронин день гусь вийде на лід і буде плавати по воді (морози будуть не скоро). Іній на деревах — на морози, туман — на відлигу.

Нагадаємо, що в цьому році зима в Україні буде незвичайною, за прогнозами синоптиків, в грудні та на початку січня на більшості територій середньомісячна температура - виключно з позначкою "+".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці так звикли до новорічної ялинки, що стоїть вона практично в кожному будинку іноді до кінця зими. Але свято ризикує перетворитися на трагедію всього за 30 секунд – саме стільки потрібно, щоб дерево спровокувало пожежу.

Також портал Знай.uа писав, що посковзнутися можна навіть на чистих і посипаних тротуарах, що вже говорити про те, коли вулиці перетворюються на справжній каток. При цьому відшкодувати моральні та матеріальні збитки у разі отримання травм більш ніж можливо.