26 листопада "Укрзалізниця" офіційно відкриє продаж квитків на потяги у всі напрямки, які курсуватимуть після 9 грудня.

"Продаж квитків на всі поїзди, що курсують після 9 грудня 2018 року, буде відкрито з 26 листопада. Квитки з’являться в продажу на порталі бронювання квитків booking.uz.gov.ua та в залізничних касах найближчим часом", - йдеться у повідомленні на офіційному ресурсі УЗ.

Поки що в остаточний графік вносяться зміни, пов’язані з проведенням ремонту інфраструктури та запуском швидкісного ескпресу до аеропорту "Бориспіль". Крім того, враховуються пропозиції щодо оптимізації курсування пасажирського рухомого складу.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Також завершується робота щодо призначення додаткових поїздів, і вже з 5 грудня розпочнеться продаж квитків на поїзди, що курсуватимуть у період масових перевезень під час новорічних та різдвяних свят", - підсумували в Укрзалізниці.

Дивіться: Бідна "Укрзалізниця" - на чому будемо їздити?

Нагадаємо, мільйонні зарплати українських чиновників виставили на загальний огляд.Як повідомляв "Знай.ua", життя нового керівника "Укрзалізниці" порівняли із умовами у плацкартах. Також "Знай.ua" писав, оприлюднено повний графік вихідних в Україні на новорічні свята.