Керівники "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти" заробляють приблизно в 100 разів більше, ніж звичайні українці.

Про це розповів народний депутат України, голова політичної партії “Відродження” Віктор Бондар.

За словами депутата, керівництво цих відомств виписує собі премії і заробітні плати які є найвищими на сьогоднішній день не просто в Україні, а в Європі.

Керівники "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти"
Керівники "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти"

"Лише за останній рік Коболєв виписав на 1 млрд 200 тис. премії на 16 чоловік, вони виписують собі заробітні плати по 2 млн в місяць, що в 150 разів більше, ніж середня заробітна плата по Україні", - зазначив Віктор Бондар.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами нардепа, Коболєв входить в трійку найбільш оплачуваних керівників нафтогазових компаній у Європі.

Так, середньомісячна зарплата голови «Нафтогазу» Коболєва без премій становить приблизно 1,6 млн грн (31,5 тис євро), що у 136 разів більше середньої зарплати в Україні.

Зарплата Коболєва на сьогодні перевищує ЗП керівників газових компанії Британії, Франції, Румунії, Польщі і Литви.

Зарплата керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова так само входить в трійку найбільших ЗП у Європі серед керівників подібних компаній. Кравцов отримує у 228 разів більше, ніж робітники Укрзалізниці 1 розряду, задіяні у залізничних перевезеннях.

Середньомісячна зарплата в.о. голови "Укрзалізниці" Кравцова становить 920 тис. грн (майже 30 тис. євро), що у 102 рази більше середньої ЗП по Україні. Серед керівників подібних компаній в Європі він займає третє місце по зарплаті.

Така сама ситуація і в Укрпошті".

"Середньомісячна зарплата керівника "Укрпошти" Смілянського становить приблизно 330 тис. грн, а це майже 83 середніх зарплат листонош та поштових операторів", - зазначив народний депутат.

"Це ваша відповідальність, вашого уряду, ви їх призначаєте. Чим вони відзначились?", - звернувся Бондар з риторичним запитанням до Гроймана.

"Люди добрі, ви можете зупинитись? Що у вас та відбувається?", - резюмував Віктор Бондар.

Порахували ЗП керівництва "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти"

Керівники "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти" заробляють приблизно в 100 разів більше, ніж звичайні українці. __________________________ Порахували ЗП керівництва та звичайних працівників "Нафтогазу", "Укрзалізниці" та "Укрпошти". Шок. Декілька фактів: 1. Середньомісячна ЗП голови «Нафтогазу» Коболєва без премій: ~1,6 млн грн (31,5 тис євро), а це: - у 136 разів більше середньої ЗП в Україні; - більше, ніж ЗП керівників газових компанії Британії, Франції, Румунії, Польщі і Литви. 2. Середньомісячна ЗП в.о. голови «Укрзалізниці» Кравцова: ~920 тис. грн (майже 30 тис. євро), а це: - третє місце по ЗП в Європі серед керівників подібних компаній; - у 102 рази більше середньої ЗП по Україні - у 228 разів вища за середню ЗП робітника «Укрзалізниці» 1 розряду, задіяного у залізничних перевезеннях - у 190 разів вища за середню заробітну плату машиністів 3 розряду. 3. Середньомісячна ЗП керівника "Укрпошти" Смілянського: ~330 тис. грн, а це: - майже 83 середніх зарплати листонош та поштових операторів.

Geplaatst door Віктор Бондар op Maandag 19 november 2018