Хто хоча б раз їздив у плацкарті, добре знає, які там "шикарні" умови. Про сморід, розбиті туалети та діряву постіль навіть згадувати зайвий раз не треба. У той же час керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов зовсім не в курсі проблем пасажирів – його життя нагадує казку.

Як зазначив на сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер, кілька днів тому вся країна побачила, скільки він насправді заробляє. І результати перевірки шокують:

"Кілька днів тому, були опубліковані свіжі дані про розмір його заробітної плати. А тепер увага: Женя, щомісяця отримує 920 тисяч гривень. Тільки вдумайтеся в цю просто фантастичну цифру. Щомісяця, цей хлопець отримує стільки, скільки простий український пенсіонер в кращому випадку отримає за 50 років. Це реально не вкладається у мене в голові. Ці гроші беруть з наших з вами кишень. Адже Женя, керівник саме державної компанії. І це саме ми, оплачуємо його розкішне життя. Саме ми, оплачуємо його шикарні костюми за кілька тисяч доларів, туфлі зі страусиної шкіри і знамениті золоті гудзики. Справжній "Театр Абсурду" - найбідніша країна Європи з самими багатими чиновниками. Слів просто не залишилося", - написав він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До речі, свого часу у мережі розгорівся скандал навколо керівника Євгенія Кравцова та сервісу в потягах. Так, пасажир потягу “Київ-Рахів” показав, як виглядає у вагоні туалет, в який неможливо зайти у той час, як очільник підприємства носить форму з золотими ґудзиками.

Справді, новий керівник не бідує, ось невеличкий витяг з його декларації за минулий рік:

Дивіться: Укрзалізниця підставляє пасажирів заради нардепів

Нагадаємо, "Укрзалізниця" запустила новий сервіс. Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонерка залишила жахливу передсмертну записку. Також "Знай.ua" писав, стало відомо, коли українці зможуть придбати залізничні квитки на святкові дні.