"Укрзалізниця" оновила функціонал додатка для продажу квитків. Нововведення торкнуться власників мобільних пристроїв на базі платформи іOS.

Про це глава компанії Євген Кравцов написав на своїй Facebook- сторінці.

квитки

За його словами, тепер можна зберігати квитки в додатку Apple Wallet і автоматично вносити інформацію про поїздку в Google-календар.

смартфон

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Дві корисні функції додали в наш онлайн-сервіс booking.uz.gov.ua, якщо ви працюєте з гаджетами на базі системи іOS, - з сьогоднішнього дня можна зберігати квитки в додатку Apple Wallet і автоматично вносити інформацію про поїздку в Google-календар", - написав він.

поїзд

Електронний квиток

У громадському транспорті Києва запрацював електронний квиток. Найближчий рік він прауюватиме у тестовому режимі, а оптім всі види транспорту повністю перейдуть на нову систему оплати проїзду.

Проте не обійдеться без неприємних сюрпризів. оскільки сучасне обладнання приватним перевізникам довдеться закупити за власний кошт, це скоріш за все вплине на вартість проїзду у маршрутках.

У комунальому транспорті прилади встановлять за рахунок коштів, виділених міським бюджетом.

транспорт

Нагадаємо, "Укрзалізниця" представила нові рейкові автобуси. так, українці матимуть можливість їздити у новітному транспорті фірми Pesa, які курсуватимуть аеропорт Бориспіль з максимальним пасажирським завантаженням та за максимально короткий час.

Як повідомляв портал Знай.ua, у перевізника запевняють, що новий швидкісний потяг до Борисполя стане відмінною альтернативою дорогим таксі і незручним маршруткам.

Також Знай.ua писав про те, що в "Укрзалізниці" розпочнуться перевірк на предмет доцільності підвищення вартості послуг для пасадирів.

Дивіться: Новий поїзд до аеропорту "Бориспіль". Українцям показали переваги нового транспорту