У Дніпропетровській області сталася страшна трагедія. Так, пенсіонерка в Новомосковську стрибнула під поїзд. При жінці вдалося виявити передсмертну записку з останньою проханням.

Інцидент стався в Новомосковську, літня жінка кинулася під колеса вантажного поїзда і від отриманих травм померла на місці.

Співробітники поліції знайшли передсмертну записку. У ній жінка попросила "держава де-небудь її закопати". Також пенсіонерка повідомила, що вона була самотня. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Особа загиблої поки не встановлена. Відомий тільки рік народження— 1939. Причини вчинку жінки встановлюються.

Варто нагадати, що в Росії в Озинському районі Саратовської області потяг протаранив пасажирський автобус на нерегульованому залізничному переїзді. Як розповіли в ДАІ, в результаті аварії чотири людини загинули і троє постраждали. Автобус рухався за маршрутом Саратов – Уральськ. Всього в салоні маршрутного автобуса "Саратов - Уральськ" було сім пасажирів. За попередніми даними обласної Державтоінспекції, затримки в русі поїздів немає, залізничні колії не пошкоджені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася страшна трагедія. Так, машиніст поїзда переїхав свого сина, який теж був залізничним працівником. Жахливий інцидент стався на Оболоні. Стало відомо, що машиніст тепловоза при невстановлених обставинах переїхав свого 26-річного сина.

Відомо, що батько і син працювали в парі. Перший – машиністом, другий — складачем поїздів. Нещасний випадок стався під час здійснення маневрових робіт по перестановці вагонів.

Нагадаємо, некерований поїзд смерті перетворив маршрутку на купу металу: багато загиблих.

Як повідомляв Знай.uа Укрзалізниця запустила новий сервіс: що зміниться для українців.

Знай.uа писав, ніхто не був готовий: перший сніг перетворив Київ на транспортне пекло.