Готуватися до Нового року важливо і потрібно завчасно. Особливо важливо спланувати це свято для дітей, які чекають дива, Діда Мороза та багато подарунків. У Києві є безліч можливостей для організації дитячих новорічних свят, проте є деякі нюанси.

Організацію свята для дитини можна довірити професіоналам. Про це розповіли на прес-конференції організатори дитячих свят, повідомляє Інформатор.

Для початку потрібно визначитися, де саме ви хочете, щоб пройшло свято. Локації можуть бути різні, будь-то виїздне свято або домашнє. Головна умова - враховувати простір. Танцювальний майданчик — дуже важливий пункт при виборі місця, адже діти багато рухаються і їм потрібно місце для розваг, якими б вони не були.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Далі потрібно визначитися з форматом. Це може бути вечірка закритого типу, де ви зустрінетеся зі своїми друзями і створите свято для дітей. Приміром, якийсь із столичних ресторанів чи кафе.

Ще один важливий момент - здивувати дитину, що в сучасному світі досить складно зробити. Дітям важливо брати участь у процесі, грати, бігати та веселитися. Дуже хорошим форматом в даному випадку є квести. Новорічні квести — це модно і цікаво, адже діти самі стають важелями гри і тільки від них залежить, як вона буде розвиватися далі.

Ціна дитячого новорічного свята залежить від тривалості самого заходу і від його наповнюваності. В середньому ціна слід від 150 гривень за одну дитину. Причому не обов'язково збирати компанію дітей. Можна просто привести дитину на дитяче свято, де він заведе нових друзів і круто проведе час.

Також батькам важливо знати, що в ціну і завдання аніматорів входить стежити за безпекою дітей. Це означає, що батьки, організувавши дітям свято, можуть сміливо відпочивати і не думати про те, що дитина може впасти, втекти — це завдання автоматично переходить на аніматорів.

Вибір аніматорів — це дуже відповідальна справа. Особливо відповідально слід підходити до вибору головного фігуранта — Діда Мороза. Саме цей ключовий персонаж дарує відчуття дива дитині.

Обов'язково зверніть увагу, чи є інші персонажі, чи зможуть приїхати до вас хтось окрім Діда Мороза і Снігуроньки. Наприклад, в цьому році дуже популярними героями є Ельза з мульфільму "Холодне серце", Бейблейд і Грінч — викрадач Різдва.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як відзначити Новий рік в Парижі.

Раніше портал "Знай.uа" писав про поїздку на новий рік до Єгипту.

А також про те, як купити два квитки на автобус за ціною одного.