Організатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявляють, що один з фігурантів справи нападу на активістку Катерину Гандзюк, голова місцевої ВО "Батьківщина" і глава Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Про це йдеться в заяві активістів на сторінці спільноти в Facebook.

"Людина, яка в деяких джерелах вказана одним з ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни. Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить і ховається", - відзначають організатори спільноти.

Активісти закликають владу не допустити того, щоб хто-небудь з підозрюваних міг безперешкодно покинути Україну до закінчення слідства і покарання винних у смерті Гандзюк.

"Будь-яку втечу ми вважаємо проявом того, що влада і слідство дають можливість ймовірним фігурантам справи уникнути відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Громадські активісти додали, що прес-служба Владислава Мангера не може пояснити, куди саме він зник.

Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників...

Geplaatst door Хто замовив Катю Гандзюк? op Donderdag 22 november 2018

Нагадаємо, Гандзюк перед смертю назвала замовника нападу. Мер Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище ймовірного замовника нападу на свою радницю, громадську активістку Катерину Гандзюк. Він розповів, що Катерина, перебуваючи у лікарні після нападу, назвала йому ім'я замовника.

Нагадаємо також, суд взяв під варту колишнього помічника депутата Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігоря Павловського у справі про вбивство радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Павловському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 грудня без права виходу під заставу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Херсоні підпалили будинок екс-помічника депутата від БПП, якого вважають причетним до нападу на Гандзюк.

Також Знай.ua писав, в Нацполіції розкрили подробиці розслідування справи Гандзюк.