Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун отримала різку відповідь на свої регулярні поради українцям До в.о. міністра звернулися в передачі "Сніданок Юриста" юридичної компанії "Амбер".

"Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун стурбована зростанням кількості хворих на рак в Україні, тому вона не придумала нічого кращого, як звернутися з порадами до громадян України, як не захворіти на рак. Вона радить нам більше гуляти на свіжому повітрі і правильно харчуватися", – нагадали в програмі, повідомляє Politeka.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

При цьому ведучий передачі вказав на один цікавий факт щодо самої Супрун.

"Пані Супрун, повірити вашим порадам і скористатися ефектом плацебо мені б дуже допомогло, якби ви відмовилися від американського громадянства і я знав, що невдовзі ви не поїдете назад на американську батьківщину, а залишитеся тут, в одній з нами країні. І ви і ваша сім’я будете так само боротися з раком, як і радите: прогулянками і правильним харчуванням", – йдеться в програмі "Сніданок Юриста".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Володимир Гройсман та Уляна Супрун
Володимир Гройсман та Уляна Супрун

Як відомо, щорічно хворих на рак стає більше і це – глобальна тенденція. За даними ВООЗ, кількість нових випадків раку в цьому році склала близько 18 мільйонів, а в 2040 році – може вирости до 30 мільйонів. Різними формами раку хворіє близько мільйона українців, понад 130 тисяч нових випадків реєструються щорічно.

Дивіться: пародія на поради Уляни Супрун

Нагадаємо, українці мают змогу отримати податкову знижку, якщо вони протягом року понесли певні витрати, наприклад, на освіту, придбання чи ремонт житла, а також на лікування. Як повідомляв "Знай.ua", пародія на хіт українського гурту KAZKA вибухнула не гірше за оригінал. Також "Знай.ua" писав, у київських школах розпилили небезпечну речовину, евакуйовані сотні дітей.