Невідомі підпалили будинок соратника колишнього командира роти "Східний корпус" Олега Ширяєва, Ігоря Пушкарьова. Зловмисники серед ночі закидали будівлю запальною сумішшю.

Про це повідомляє Telegram-канал ZhaydnyyPetya.

Як написав сам Пушкарьов, він знає тих, хто підпалював – це його колишні учні. Каже, що йому неодноразово погрожували.

Пушкарьов на своїй сторінці в Facebook опублікував відео з камер спостереження. На кадрах можна побачити, як три особи посеред ночі через паркан закидали будівлю "коктейлями Молотова".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судячи з таймкоду, інцидент стався близько 02:20.

"Будинок, який ми з дружиною будували власними руками. Більше 10 років. Для нас. Для наших дітей. Для моєї онуки. Сьогодні його підпалили. Підпалили ті, хто погрожував мені і моїй родині останні місяці. Це зробили ті, кого я колись вчив. Кого вважав побратимами", - написав він.

Варто нагадати, раніше соратники Олега Ширяєва заявляли про застосування до них сили і погрози з боку колишніх побратимів-націоналістів. Відповідне звернення виклав на своїй сторінці в Facebook 25 вересня Денис Андрус.

Дивіться: Як підпалили будинок соратника Ширяєва

Нагадаємо, десятки рятувальників борються з пекельним вогнем, в мережі з'явилися перші кадри. В багатоповерхівці виникло загоряння електрокабелів у шахті.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львові на вул. Чернігівській, 7 сталася пожежа у приміщенні обласної клінічної лікарні.

Також Знай.ua писав, що у неділю, 18 листопада, у Києві згоріло чотири авто. Власники переконані, що це був підпал.