Користувачі мережі вкотре нагадали українцям, як так звана "чорна п'ятниця" обікрадає їх на велетенських "знижках"

Про це зазначив у Facebok В'ячелав Поїздник.

Зокрема, він показав глобальньй обман українців на прикладі звичайного блендеру, ціну на який спочатку підняли на величезний відсоток а потім на честь "чорної п'ятниці" трішки зменшили, проте й нова ціна не досягла рівня найпершої.

Кто там скупляется в "Чёрную пятницу"? Смотрите, не переплатите.)))) Вот шо творят наши магазины в этот день. Две...

Geplaatst door Вячеслав Геннадиевич Поездник op Donderdag 22 november 2018

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Більше того він додав, що саме таким чином продавці отримують не збитки у чорну п'ятницю, а й навпаки шалені прибутки, через збільшення ціни.

"Хто там скуповується в" Чорну п'ятницю "? Стережіться не переплатіть.)))) От шо творять наші магазини в цей день. Два тижні тому блендер коштував 1500 грн. Сьогодні, ПО АКЦІЇ, він коштує 1800 грн. Знижка +300 грн .)))) Хоча, сьогодні ж, але в інших магазинах, його можна купити навіть дешевше ніж він був до старту "розпродажів" - за 1400 грн приблизно ", - зазначив Поїздник.

Разом з тим варто відзначити, що українці вже пережили день шалених "знижок, проте неприємний присмак вже закінчився.

Зокрема, у мережі розповіли, як однин з найвідоміших інтернет-магазинів, де також підготувались до "чорної п'ятниці" спробував обманути українців.

"Чорна п'ятниця в Україні - це намахати по чорному))) Перший скрін це лист розетки за 20 листопада. І там пропонуюють товар за 1650 грн. Другий скрін - супер акція підготовка до "чорної п'ятниці". Ціна того ж товару зі знижкою 55% - 1650 грн", - відзначив Мельничук.

Чорна п'ятниця в Україні - це намахати по чорному))) Перший скрін це лист розетки за 20 листопада. І там пропонуюють...

Geplaatst door Олександр Мельничук op Donderdag 22 november 2018

Разом з тим варто відзначити, що вже 23 листопада більшість магазинів влаштовують довгоочікуваний парад знижок – Чорну п'ятницю. Перед Новим Роком та Різдвом не варто пропустити можливості придбати омріяні речі значно нижче їх ринкової вартості. 23 листопада головне не втратити голову від великої кількості знижок і не залишити в магазинах весь вміст гаманця, в чому вам допоможуть ці лайфхаки.

Лайфхак #1 Стратегія

Щоб не втратити голову від великої кількості знижок краще заздалегідь продумайте, що саме вам потрібно купити. Складіть список необхідних покупок і порадьтеся з близькими.

До речі, в Чорну п'ятницю можна дуже дешево придбати сезонні речі (літнє взуття, легкі сукні, осінні куртки). Якщо ви готові купувати речі "на майбутнє", з торішніх колекцій, є сенс витратитися на них зараз.

Лайфхак #2 Розвідка

Після складання плану відправтеся на розвідку цін. Так ви зможете простежити те, скільки коштували бажані товари до і після початку знижок.

Нагадаємо, чесна реакція соцмереж на Чорну п'ятницю – 2018.

Як повідомляв "Знай.ua", як не розоритися на знижках у "чорну п'ятницю".

Також "Знай.ua" писав, що як правильно купляти речі в Чорну п'ятницю.

Чорна п'ятниця по-українськи: що радять експерти у період знижок