У суботу, 24 листопада на телеекранах в прямому ефірі змагалися зіркові підопічні головного співочого шоу країни. 13 випуск унікального шоу "Х-фактор" пройшов дуже видовищно. Шоу покинули двоє учасників.

Шоу почалося із спільної пісні. Андрій Данилко акомпанував на фортепіано, а учасники разом з суддями проекту заспівали пісню Queen – "We are the champions".

Серед найбільш видовищних виступів стало шоу, яким підопічні Насті Каменських "запалили" зал. На сцену вийшла група "ZBDband". Вони дуже оригінально виконали пісню Братів Гримм – "Хлопай ресницами". Судді були вражені їхнім виступом, тому похвалили групу за це виконання.

Учасниця команди Дмитра Шурова – Ольга Цепкало зворушила глядачів чуттєвою піснею. Жінка заспівала "Журавлі" групи "The Hardkiss". Судді були здивовані таким виконанням, але Данилко сказав, що Ольга "не відчула" пісню. Зате Каменських відповіла, що виступ був фантастичним.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Одна з учасниць Маргарита Двойненко яскраво перепела найпопулярніший український хіт. За кілька днів до ефіру дівчина потрапила в страшну аварію, вона отримала близько 20 переломів. Однак Маргарита все ж вирішила продовжити боротьбу на "Х-факторі". Дівчина заспівала пісню KAZKA – "Плакала". Членам журі сподобався її виступ, але також прозвучала критика.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 17 листопада, телеглядачі побачили останній випуск відбіркового туру популярного українського шоу "Х-Фактор". Суддям необхідно було зробити непростий вибір - визначитися з учасниками у своїй категорії.

В цьому сезоні Олена Винника порадували категорією Дівчат, Насті Каменських дісталися Групи, а Андрій Данилко буде працювати з Хлопцями. Дмитро Шуров, у свою чергу, отримав категорію 30+.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що рок-группа, про яку Україна на якийсь час забула, увірвалася в шоу-біз.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за словами Андрія Данилка, людина може залишатися патріотом, незважаючи на те, якою мовою він використовує для спілкування – російська або українська.